Change background image
 1. Kære gæst

  Eryger er et privat forum for folk med interesse inden for damp. Hvis du ønsker at deltage i diskutioner og få det fulde udbytte af forummet skal du oprette en brugerkonto.

  Vær opmærksom på at der kan forefindes reklamer, både i form af bannere samt i skrevet form, omhandlende ecigaretter.

  En bruger på Eryger skal minimum være 18 år og ved oprettelse af en brugerkonto accepteres dette.

  Dear guest

  Eryger is a private forum for people who share an interest in vaping. If you wish to participate in the discussions and use the forum to the full potential, you must create a user account.

  Be advised that advertisement can occur regarding ecigarettes, both as banners and in written form.

  A user must at least be 18 years old and by creating a user account, you are accepting this fact.

Dismiss Notice

Eryger anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles ikke med tredjepart.

Evercool samlevejledning m. billeder

Discussion in 'Modding - DIY' started by Spygone, 13 September 2013.

 1. Spygone

  Spygone Well-Known Member

  Her følger samlevejledningen til Evercool, som jeg har lovet ville komme.

  Jeg har valgt at vise opbygningen af den såkaldte "version 1", hvor både kondensator og print indgår. De to ting er fravalgt i "version 2", men ellers er fremgangsmåden stort set den samme. Det eksemplar der kommer ud af det til sidst i vejledningen, virker som den skal. Følger du vejledningen, og samler din Evercool som vist herunder, så kommer din også til det. Alligevel er jeg nødt til at fralægge mig ethvert ansvar, for brug/forkert brug af denne vejledning.

  Indkøbsliste i bunden af vejledningen.

  God fornøjelse med arbejdet. Husk at spørge i tråden, hvis der er noget du er i tvivl om, og kom gerne med egne erfaringer eller gode tip. :)


  Først et par gode råd -

  A: Æsken som jeg har anvendt (og som de fleste anvender) er temmelig sårbar over for ridser og varme, så være forsigtig med dit værktøj og loddegrej, og arbejd på et ikke ridsende underlag. Æsken kan evt. tapes ind i isolerbånd som beskyttelse, mens arbejdet står på.

  B: Arbejd aldrig i æsken (lodde, skrue, måle, bore osv.) mens batterierne sidder i (undtagelsesvis, hvis punkt 3a udføres).


  1
  Start med at fjerne det inderste stykke (ca. 3/4) af gevindhullet i en af siderne, i den ende af æsken du ønsker batterierne skal sidde. Dette for at sikre, at batterierne kommer til at sidde pænt, og ikke mindst altid har kontakt, hvilket godt kan glippe hvis det ikke fjernes.

  FIG. A
  [​IMG]

  2
  Slib let med et stykke smergel lærred eller sandpapir, de to sider i æsken, hvor batteriterminalerne skal limes fast. Slib også den side af terminalerne som skal have lim. Bøj evt. loddeørerne en smule, så de er hævet lidt fra æskens side når de er monteret - det gør den kommende lodning nemmere og sikrere. Klip ca. halvdelen af fjedrene, og bøj den frie ende en smule nedad, så den ikke ridser dine batteriers minus-pol (nemmest at gøre inden kontakterne monteres).

  FIG. B
  [​IMG]

  FIG. C
  [​IMG]

  3
  Beregn ret nøjagtigt hvor batteriterminalerne skal monteres, og mærk evt. op. Kom et par dråber superlim (10 sekunders lim eller lignende) på terminalernes flade (én af gangen). Sæt den straks på plads, og tryk/klem den godt mod æsken... sæt evt. en klemme på som vist herunder. Efter få sekunder sidder den fast. (Se FIG E for nærmere placering).

  TIP! Om det er serieforbindelses terminalen, eller de to enkelte terminaler som placeres i siden hvor du fjernede gevindhullet - det er ligegyldigt. Men det er vigtigt det er en PLUS-terminal (uden fjeder) som er nederst (tættest på hjørnet).

  FIG. D
  [​IMG]

  FIG. E
  OBS! Vær opmærksom på, at de to enkelte terminaler (plus og minus) ikke rører hinanden, når de er monteret.
  [​IMG]

  3a
  Hvis der ønskes en skillevæg mellem batterier og knap, laves den nemt således:
  Tilpas et stykke halvhårdt og forholdsvist stift plast, et stykke træ (et stykke af pinden fra en is), eller et andet ikke ledende materiale. Monter undtagelsesvist de to batterier og mærk op hvor det tilpassede stykke skal sidde (vær forsigtig - undgå kortslutning). Tag batterierne ud igen og lim skillevæggen fast på det afmærkede sted. Limpistol (som er anvendt her) er nok det nemmeste at bruge, men en god epoxylim kan også anvendes.

  TIP! Skillevæg tykkelse, 1-2 mm. - ikke tykkere, da der ikke er plads.

  FIG. F
  [​IMG]

  FIG. G
  [​IMG]

  4
  Mærk op på ydersiden af æsken med en blød blyant, hvor skillevæggens øverste kant sidder på indersiden. Skru dækslet på æsken, og mærk op hvor hullet til knappen skal være. Bor hullet så gevindet lige akkurat kan skubbes igennem, og sidder så tæt på skillevæggen som muligt - gerne så tæt at det rører den. Når hullet er boret fjernes bore grater samt evt. rester af blyantstreger og knappen sættes løseligt i, da den skal ud igen.

  OBS! Vent med opmærkningen af hullet til 510 connectoren, da dens placering kan afhænge af, aktiverings knappens størrelse og placering.

  TIP! Bor evt. hullet 1 mm. mindre end det skal være, og fjern resten med rundfil eller rundrasp. Det giver en lille justeringsmulighed, hvis du ikke er helt tilfreds med den placering hullet fik.

  FIG. H
  [​IMG]

  FIG. I
  [​IMG]

  FIG. J
  [​IMG]

  5
  Mens aktiverings knappen sidder på sin plads, kontroller så hvor der er bedst plads til 510 connectoren, og mærk op hvor den skal sidde. Bor hullet (8,5 mm.) og tilpas med fil eller rasp, så connectoren skal presses ned i hullet for at komme på plads. I tilfældet her har jeg anvendt en ret dyb og klodset aktiverings knap med skrueterminaler, som jeg har måttet tilpasse en lille smule, så der kunne blive plads til 510 connectoren, der hvor jeg helst ville have den til at sidde.

  TIP! Der er ikke noget i vejen for, at montere sin 510 connector lidt længere væk fra aktiverings knappen, men husk der også skal være plads til resten af elektronikken. Aktiverings knapper som er mindre dybe, og som er udstyret med loddeterminaler kan være at fortrække, i modsætning til den jeg har valgt her.

  FIG. K
  [​IMG]

  FIG. L
  [​IMG]

  6
  Monter nu plus-ledningen, fra plus terminalen til knappen. Som i tilfældet her er med skrueterminaler på knappen... sørg for at spænde godt.

  FIG. M - Herunder har jeg fået vendt knappen forkert, det opdager jeg dog hurtigt og får det rettet.
  [​IMG]

  6
  Samling af de resterende stumper kræver lidt opmærksomhed. Ben 1 på chippen bruges ikke og kan derfor forsigtigt klippes af. Benytter du print som her, skal du skære kobberbanen fra chippens ben 5 over, som vist på herunder. Modstanden skal senere monteres hen over den opskæring. Chippens 4 resterende ben skal bøjes forsigtigt, så de passer ned i hullerne på printet. Slib forsigtigt printets kobberbaner for at sikre en god lodning, monter chippen og lod den.

  Dette er ikke et loddekursus, men jeg vil alligevel fremhæve nogle vigtige ting, som hjælp til den uøvede.

  • Loddetemperatur, ca. 350 grader ±25 grader -
  • Dit loddested skal være rent, tørt og fedtfrit -
  • Opvarm loddestedet til tinnet flyder ud ved berøring. Det er med andre ord ikke loddekolben, men loddestedet som skal smelte tinnet -
  • En ordentlig lodning omslutter benet på loddestedet, og er fin blank. En lodning med en mat, grumset overflade holder ikke i længden -
  • Vær opmærksom på, at lodninger som skal være separate, ikke flyder sammen på tværs af printet. Sker det har du brugt for meget tin -
  • For meget tin eller en dårlig lodning kan fjernes igen ved, at opvarme tinnet og fjerne det med en mekanisk tinsuger, eller med tin-sugetråd -


  FIG. N
  [​IMG]

  7
  Oversigt over komponent og lednings montering.


  FIG. O - 0,25W 220Ω modstand og en 100µF 16 Volt kondensator. Bemærk kondensatorens plus-ben skal sidde på chippens ben 2.
  [​IMG]

  FIG. P - Ledninger til 510 connectoren. Orange er plus (centerpost) - Blå er stel.
  [​IMG]

  FIG. Q - De to grønne er til potentiometer, rød skal gå til aktiverings knappen, og sort til minus batteri terminal.
  [​IMG]

  8
  Placering af elektronikken i æsken:

  Kom lidt lim i bunden af æsken, der hvor du ønsker at fastgøre det færdigsamlede print med chip. Stik de to ledninger til 510 connectoren gennem hullet og hold det hele på plads til limen har sat sig. Monter den sidste ledning til aktiverings knappen, samt ledningen fra chippen til minus-batteriterminalen.

  FIG. R
  [​IMG]

  9
  OBS! Rækkefølgen her er vigtig..!

  (a) Adskil 510 connectoren (prik centerposten og isolatoren ud fra undersiden). Slib eller rids et lille område til fortinning som vist herunder.

  (b) Fortin det opkradsede område, samt hullet i centerposten... disse to kræver en hel del varme, inden tinnet flyder ordentligt ud som det skal.

  (c) Afkort de to connector ledninger til en passende længde og fortin enderne.

  (d) Lod stel-ledningen på yderdelen af 510 connectoren og lad den køle ned. Pres den derefter på plads i æsken, og stik plus-ledningen igennem den.

  (e) Monter nu isolatoren igen, ved at trække den ned over plus-ledningen, og med lidt pilleri, få den lirket ned på plads.

  (f) Lod plus-ledningen fast i hullet i centerposten og lad den køle ned, hvorefter den forsigtigt kan pressen ned på plads (lidt glidemiddel gør igen skade).

  FIG. S
  [​IMG]

  FIG. T
  [​IMG]

  10
  Til sidst mangler kun potentiometeret, hvormed spændingen til 510 connectoren justeres. Potentiometeret har 3 ben, hvoraf kun de 2 skal anvendes. Brug enten benene i den røde ring, eller benene i den grønne ring, alt afhængigt af hvilken vej du ønsker at dreje potentiometeret, for at skrue henholdsvis op eller ned. Brug IKKE de to nederste sammen. Jeg har brugt benene i den grønne ring, hvorefter jeg skal skrue højre om, for at skrue op for spændingen. Afklip (så tæt det er muligt) det ben som ikke skal bruges.

  FIG. U
  [​IMG]

  FIG. V
  [​IMG]

  11
  Om du ønsker et skjult potentiometer, eller om du vil bore et hul i dækslet er op til dig - begge dele er muligt. Vælger du det sidste vil jeg dog advare om, ikke at lade drejeknappen stikke ud gennem låget, da man nemt og uforvarende kommer til at skrue op eller ned for volten. Selv vælger jeg som regel en løsning med hul i dækslet, så justering kan forgå med en skruetrækker. Det giver desuden batteri-udluftning.

  PDF vejledning kan hentes her.

  Det var det. Jeg håber rigtig mange kan bruge, og få glæde af denne vejledning. :)

  OPDATE!
  Hvis du ønsker display, omskifter og vil gøre brug af valgfri aktiveringsknap - så kik her.  Indkøbsliste:

  Følgende skal ses som muligheder, da de fleste dele kan skaffes mange andre steder. Hvis du ligger inde med bedre alternativer til de links som ligger herunder, så skriv dem i tråden så jeg kan tilføje dem til listen.

  Chip:
  • Fra Texas Instruments - <a class="postlink" href="http://dk.rs-online.com/web/p/dc-dc-stromforsyningsmoduler/6606418/" onclick="window.open(this.href);return false;">http://dk.rs-online.com/web/p/dc-dc-str ... r/6606418/</a>
  • eller fra Lineage Power - <a class="postlink" href="http://dk.rs-online.com/web/p/dc-dc-konvertere-ikke-isolerende/7158575/" onclick="window.open(this.href);return false;">http://dk.rs-online.com/web/p/dc-dc-kon ... e/7158575/</a>

  Print (PCB):
  • <a class="postlink" href="http://www.conradelektronik.dk/?websale8=conrad-dk&pi=529531&refKey=u8Wq6-EdA" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.conradelektronik.dk/?websale ... =u8Wq6-EdA</a>
  • <a class="postlink" href="http://www.taydaelectronics.com/small-stripboard-94x53mm-copper.html" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.taydaelectronics.com/small-s ... opper.html</a>
  • <a class="postlink" href="http://www.ebay.co.uk/itm/2x-LARGE-MATRIX-STRIP-BOARDS-SAME-AS-VERO-TYPE-BOARD-STRIPBOARD-VEROBOARD/400361675560?_trksid=p2047675.m1850&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D11%26meid%3D1350238646798950198%26pid%3D100011%26prg%3D1005%26rk%3D2%26rkt%3D2%26sd%3D300708333668%26" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.ebay.co.uk/itm/2x-LARGE-MATR ... 8333668%26</a>

  Kondensator:
  • Tantalum 100µF 16V - <a class="postlink" href="http://www.banzaimusic.com/Tantalum-100uF-16V.html" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.banzaimusic.com/Tantalum-100uF-16V.html</a>
  • <a class="postlink" href="http://www.el-supply.dk/?Gid=39&VNr=20109" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.el-supply.dk/?Gid=39&VNr=20109</a>
  • <a class="postlink" href="http://www.ebay.co.uk/itm/Tantalum-Bead-Capacitor-100uF-16V-/200960535397?pt=UK_BOI_Electrical_Components_Supplies_ET&hash=item2eca2e6b65" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.ebay.co.uk/itm/Tantalum-Bead ... 2eca2e6b65</a>
  • <a class="postlink" href="http://www.ebay.co.uk/itm/5Pcs-x-Tantalum-Capacitor-DIP-16V100UF-100UF-16V-Radial-Free-Shipping-/180949686489?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a217118d9" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.ebay.co.uk/itm/5Pcs-x-Tantal ... 2a217118d9</a>

  Potentiometer:
  • Lineær 200Ω 500mW - <a class="postlink" href="http://www.elfaelektronik.dk/elfa3~dk_da/elfa/init.do?item=64-634-26&toc=20183" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.elfaelektronik.dk/elfa3~dk_d ... &toc=20183</a>
  • <a class="postlink" href="http://uk.farnell.com/vishay-spectrol/m63m201kb30t607/trimmer-200r/dp/9608184" onclick="window.open(this.href);return false;">http://uk.farnell.com/vishay-spectrol/m ... dp/9608184</a>
  • <a class="postlink" href="http://www.taydaelectronics.com/potentiometer-variable-resistors/cermet-potentiometers/200-ohm-trimmer-potentiometer-cermet-1-turn-3362-3362p.html" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.taydaelectronics.com/potenti ... 3362p.html</a>

  Modstand:
  • 0,25W 220Ω 1% - <a class="postlink" href="http://www.taydaelectronics.com/resistors/1-4w-metal-film-resistors/10-x-resistor-220-ohm-1-4w-1-metal-film-pkg-of-10.html" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.taydaelectronics.com/resisto ... of-10.html</a>
  • <a class="postlink" href="http://www.banzaimusic.com/220-Ohm-MF-0-25W.html" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.banzaimusic.com/220-Ohm-MF-0-25W.html</a>
  • <a class="postlink" href="http://www.el-supply.dk/?Gid=52&VNr=063220" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.el-supply.dk/?Gid=52&VNr=063220</a>

  Batteriterminaler:
  • Seriel - <a class="postlink" href="http://www.elfaelektronik.dk/elfa3~dk_da/elfa/init.do?item=69-619-16&toc=19108" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.elfaelektronik.dk/elfa3~dk_d ... &toc=19108</a>
  • <a class="postlink" href="http://uk.farnell.com/jsp/search/productdetail.jsp?sku=1888410" onclick="window.open(this.href);return false;">http://uk.farnell.com/jsp/search/produc ... ku=1888410</a>
  • Plus - <a class="postlink" href="http://www.elfaelektronik.dk/elfa3~dk_da/elfa/init.do?item=69-619-40&toc=19108" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.elfaelektronik.dk/elfa3~dk_d ... &toc=19108</a>
  • <a class="postlink" href="http://uk.farnell.com/jsp/search/productdetail.jsp?sku=1888411" onclick="window.open(this.href);return false;">http://uk.farnell.com/jsp/search/produc ... ku=1888411</a>
  • Minus - <a class="postlink" href="https://www.elfaelektronik.dk/elfa3~dk_da/elfa/init.do?item=69-619-57&toc=19108" onclick="window.open(this.href);return false;">https://www.elfaelektronik.dk/elfa3~dk_ ... &toc=19108</a>
  • <a class="postlink" href="http://uk.farnell.com/jsp/search/productdetail.jsp?sku=1888412" onclick="window.open(this.href);return false;">http://uk.farnell.com/jsp/search/produc ... ku=1888412</a>

  Monteringsledning:
  • Grøn - <a class="postlink" href="http://www.taydaelectronics.com/awg-22-green-hook-up-wire-1ft-30cm-stranded.html" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.taydaelectronics.com/awg-22- ... anded.html</a>
  • <a class="postlink" href="http://www.el-supply.dk/?Gid=385&VNr=7411.5" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.el-supply.dk/?Gid=385&VNr=7411.5</a>
  • Rød - <a class="postlink" href="http://www.taydaelectronics.com/awg-22-red-hook-up-wire-1ft-30cm-stranded.html" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.taydaelectronics.com/awg-22- ... anded.html</a>
  • <a class="postlink" href="http://www.el-supply.dk/?Gid=385&VNr=7411.2" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.el-supply.dk/?Gid=385&VNr=7411.2</a>
  • Sort - <a class="postlink" href="http://www.taydaelectronics.com/awg-22-black-hook-up-wire-1ft-30cm-stranded.html" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.taydaelectronics.com/awg-22- ... anded.html</a>
  • <a class="postlink" href="http://www.el-supply.dk/?Gid=385&VNr=7411.0" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.el-supply.dk/?Gid=385&VNr=7411.0</a>
  • Flere farver - <a class="postlink" href="http://www.el-supply.dk/?Gid=385" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.el-supply.dk/?Gid=385</a>
  • Alternativt - <a class="postlink" href="http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=121118085915" onclick="window.open(this.href);return false;">http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 1118085915</a>

  Æske:
  PLAST
  • Størrelse 2x18350 batterier (64x43x25mm) - <a class="postlink" href="http://www.ebay.co.uk/itm/Plastic-Box-64x43x25mm-ABS-Project-Electronic-Hobby-540/121148187892?_trksid=p2047675.m1850&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D11%26meid%3D1324208780608644852%26pid%3D100011%26prg%3D1005%26rk%3D1%26rkt%3D5%26sd%3D121100678683%26" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.ebay.co.uk/itm/Plastic-Box-6 ... 0678683%26</a>
  • Størrelse 2x18490/500 batterier (74x49x29mm) - <a class="postlink" href="http://www.ebay.co.uk/itm/Plastic-Box-74x49x29mm-ABS-Project-Electronic-Hobby-545/121153653959?_trksid=p2047675.m1850&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D11%26meid%3D1324208780608644852%26pid%3D100011%26prg%3D1005%26rk%3D2%26rkt%3D5%26sd%3D121100678683%26" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.ebay.co.uk/itm/Plastic-Box-7 ... 0678683%26</a>

  Se forskellen på de to plastæsker i denne tråd...

  ALUMINIUM
  • Størrelse (64x58x35mm) - <a class="postlink" href="http://www.el-supply.dk/?Gid=280&VNr=7251" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.el-supply.dk/?Gid=280&VNr=7251</a>

  510 connector:
  • Sølv look - <a class="postlink" href="http://pink-mule.com/510-CONNECTOR?filter_name=510" onclick="window.open(this.href);return false;">http://pink-mule.com/510-CONNECTOR?filter_name=510</a>
  • Guld look - <a class="postlink" href="http://www.boggerboxmods.com/index.php?route=product/product&path=63_74&product_id=91" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.boggerboxmods.com/index.php? ... duct_id=91</a>
  • Vælg selv udseende - <a class="postlink" href="http://www.healthcabin.net/index.php?main_page=product_info&cPath=1094_1095&products_id=7849" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=7849</a>

  Aktiveringsknap:
  • Led selv - <a class="postlink" href="http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=Push+Button+Switch&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.X16mm+Push+Button+Switch&_nkw=16mm+Push+Button+Switch&_sacat=0" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw= ... h&_sacat=0</a>
  eller vælg en herunder...
  • 12mm gevind - <a class="postlink" href="http://www.ebay.co.uk/itm/12V-Metal-Switch-Push-Start-Button-Brass-12mm-HF1-/281082727210?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item4171d60b2a" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.ebay.co.uk/itm/12V-Metal-Swi ... 4171d60b2a</a>
  • 16mm gevind - <a class="postlink" href="http://www.ebay.co.uk/itm/2x-12V-Metal-Chrome-Switch-Push-On-Start-Button-Plated-Brass-Ball-Head-16mm-Diy-/271202075626?pt=UK_Cars_Parts_Vehicles_Other_Vehicle_Parts_Accessories_ET&hash=item3f24e743ea" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.ebay.co.uk/itm/2x-12V-Metal- ... 3f24e743ea</a>

   
 2. Clint

  Clint Active Member

  Fremragende guide! Så er der ingen undskyldning for ikke at komme igang.
   
 3. djboa

  djboa New Member

  Udsøgt guide - godt arbejde!
   
 4. Ny Damper

  Ny Damper Member

  Super guide, det er lige det der mangler! Nu tør jeg også prøve. TAK
   
 5. mortenjul

  mortenjul Active Member

  Det er sku et flot stykke arbejde. Tak for det..
   
 6. Spygone

  Spygone Well-Known Member

 7. Torlak

  Torlak Active Member

  Super Guide! Rep. point din vej [​IMG]
   
 8. Andrew20

  Andrew20 New Member

  Super god vejledning!

  Sendt fra min HTC One X med Tapatalk 4
   
 9. michael p

  michael p Active Member

  Re: Sv: Evercool samlevejledning m. billeder

  Fedt spygone.

  Det er ikke 19mm kontakt du bruger er det?

  God guide

  Sendt fra bunden af en RBA
   
 10. Fuze

  Fuze New Member

  Rigtig god guide ! point på vej fra mig til dig :)
  Er det rigtig set at din fire knap er limet i, istedet for at bruge møtrikken?
  Du nævner selv nogle bedre alternative fire knapper, er det nogen du har nogle links til? :)

  Måske en idé at linke til "indkøbslisten" hvis nu denne post er den første man læser omkring evercool
   
 11. Spygone

  Spygone Well-Known Member

  Re: Sv: Evercool samlevejledning m. billeder

  Tak Michael :)
  Jo, det er en 19 mm. som måler 18,5 mm. :lol:

  Tak Fuze. :)
  Den er ikke limet endnu, men du har ret - det bli'r den.
  Jeg arbejder på en indkøbsliste, som jeg vil tilføje i bunden af vejledningen. Den vil selvfølgelig også indbefatte knapper. :)
   
 12. AndersK

  AndersK Active Member

  Super guide Spygone, nu tror jeg at jeg har mod på at prøve !! Tak

  Sendt fra 2 stjerne til højre for mælkevejen :)
   
 13. djboa

  djboa New Member

  Lige for at smide grus i mht knapper så kan man, istedet for at trække alle 10A igennem knappen og være begrænset til de her kraftige knapper - sætte en 10k modstand imellem jord og pin1 og en miniatureknap efter eget valg imellem bat+ og pin1.

  Det giver meget mere frihed til at finde en fed knap - og potentielt meget mere plads i kassen ...
   
 14. Spygone

  Spygone Well-Known Member

  Tak Anders. :)
  Det var jo netop formålet med vejledningen... få nogle flere til at kaste sig ud i det. Glæder mig hvis du en dag vil vise hvad du har lavet. ;)
   
 15. Fuze

  Fuze New Member

  Re: Sv: Evercool samlevejledning m. billeder

  Tak Fuze. :)
  Den er ikke limet endnu, men du har ret - det bli'r den.
  Jeg arbejder på en indkøbsliste, som jeg vil tilføje i bunden af vejledningen. Den vil selvfølgelig også indbefatte knapper. :)[/quote]
  Jamen det lyder jo super :)
  <a class="postlink" href="http://www.ebay.co.uk/itm/300943494374?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.ebay.co.uk/itm/300943494374? ... 1497.l2649</a>
  Den her kasse kan du tilføje hvis du ikke allerede kender den. Det er den nogen bruger til 18500 batterier :).
   
 16. Spygone

  Spygone Well-Known Member

  Det betragter jeg bestemt ikke som "at smide grus" - det er et forslag, som jeg ikke har haft viden om. Bortset fra det er der nu masser af knapper derude, som sagtens tåler de 10 ampere. :)
   
 17. Spygone

  Spygone Well-Known Member

  Ser helst at denne vejledning holdes i 18350 mode. Så de bliver nok det eneste der kommer på listen.
   
 18. Bo Lindholm

  Bo Lindholm Active Member

  Wauw det er seriøst en god guide. Har kun bygget en v2 uden print, men det ser da en hel del nemmere ud med print. Hvor får man sådan noget henne egentlig?
  Vildt fedt du har taget dig tiden til det!!
   
 19. Spygone

  Spygone Well-Known Member

  Takker. :)
  Jeg har lige redigeret i vejledningen... Inden længe følger en komplet indkøbsliste under den.
   
 20. michael p

  michael p Active Member

  Re: Sv: Evercool samlevejledning m. billeder

  Er fanme en skovl til det med de huller så.

  Har splittet 4 æsker ad :-$

  Har dog heller ikke et 19mm bor, kun et antennebor på 19 mm hehe.
  Og borer self for med et mindre bor..

  Sendt fra bunden af en RBA
   

Del Denne Side