Change background image
 1. Kære gæst

  Eryger er et privat forum for folk med interesse inden for damp. Hvis du ønsker at deltage i diskutioner og få det fulde udbytte af forummet skal du oprette en brugerkonto.

  Vær opmærksom på at der kan forefindes reklamer, både i form af bannere samt i skrevet form, omhandlende ecigaretter.

  En bruger på Eryger skal minimum være 18 år og ved oprettelse af en brugerkonto accepteres dette.

  Dear guest

  Eryger is a private forum for people who share an interest in vaping. If you wish to participate in the discussions and use the forum to the full potential, you must create a user account.

  Be advised that advertisement can occur regarding ecigarettes, both as banners and in written form.

  A user must at least be 18 years old and by creating a user account, you are accepting this fact.

Dismiss Notice

Eryger anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles ikke med tredjepart.

GUIDE: Sådan får du mail ved nye indlæg

Discussion in 'Guides' started by Spygone, 2 January 2015.

 1. Spygone

  Spygone Well-Known Member

  Det er min klare opfattelse, at en del brugere af forum - specielt de nyere, ikke modtager besked pr. mail, når der kommer et nyt indlæg i deres tråde, eller i tråde hvori de har valgt at deltage. Det kan være et problem - ikke blot for dem selv, men i lige så høj grad for andre, alt afhængigt af situationen.

  På billedet herunder vises nogle hovedpunkter, og i forbindelse med en mail i indbakken er det naturligvis markering 3 der er vigtig. Men en god og sigende overskrift (markering 1) er også ret vigtig, hvis man vil sikre sig at så mange og så relevante som muligt ser den. Markering 2 bør benyttes mens man udformer sit indlæg, eller mens man opretter sin tråd, da et klik på knappen undervejs i processen vil vise, nøjagtigt hvordan ens arbejde vil komme til udtryk. Når man er tilfreds trykkes til sidst på knappen "Submit".

  [​IMG]

  Naturligvis kan en udebleven reaktion på et spørgsmål, et svar, eller en kommentar, skyldes mange andre ting, end lige en manglende mail i indbakken, og det er da heller ikke sikkert, at den enkelte synes det er specielt vigtigt, at følge den givne tråd man har skrevet indlæg i. Men er man f.eks. opretter af en salgstråd, eller endnu vigtigere en auktionstråd, så siger det sig selv, at det er vigtigt at kunne følge med.

  Hvis man har oprettet en tråd med spørgsmål, oplæg til diskussion, eller en købs/salgs-tråd, og man modtager beskeder om nye indlæg i tråden, så er man i min verden forpligtet til at følge med i den, samt reagere hvis der sker noget. Ikke i døgnets 24 timer, men indenfor rimelighedens grænser.
   

Del Denne Side