Change background image
 1. Kære gæst

  Eryger er et privat forum for folk med interesse inden for damp. Hvis du ønsker at deltage i diskutioner og få det fulde udbytte af forummet skal du oprette en brugerkonto.

  Vær opmærksom på at der kan forefindes reklamer, både i form af bannere samt i skrevet form, omhandlende ecigaretter.

  En bruger på Eryger skal minimum være 18 år og ved oprettelse af en brugerkonto accepteres dette.

  Dear guest

  Eryger is a private forum for people who share an interest in vaping. If you wish to participate in the discussions and use the forum to the full potential, you must create a user account.

  Be advised that advertisement can occur regarding ecigarettes, both as banners and in written form.

  A user must at least be 18 years old and by creating a user account, you are accepting this fact.

Dismiss Notice

Eryger anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles ikke med tredjepart.

Opbevaring af Nikotin base

Discussion in 'Selvblanderen' started by xalodogan, 30 June 2016.

 1. ninus

  ninus Member

  Accepteret
   
 2. glad

  glad Well-Known Member

  :)
   
 3. nittaya

  nittaya Active Member

  jeg læste engang en australsk undersøgelse, og konklusionen var sådan ca.: nikotin mister en lille del af sin styrke ved længere tids opbevaring. mister mindst styrke ved opbevaring så koldt som muligt. den bedste basevæske at opbevare sin nikotin i, er i ren pg.
   
 4. MisterMist

  MisterMist Active Member

  Det er klart også, hvad jeg har læst mig til rundt omkring. Langt det meste af mit "fryser-lager" på 3 liter 100 mg/ml er i ren PG. Så længe man ikke vil blande mere end 80% VG i blandinger på mere end 20 mg/ml - så kan alle kombinationer simpelt laves med styrken i ren PG.
   
 5. nittaya

  nittaya Active Member

  endnu en detalje: jeg har mine 2 liter 100 mg/ml i 100 ml. flasker. altså en flaske ud af fryseren ad gangen, idet iltning også er et issue i debatten om holdbarhed. jeg har lavet et lille forsøg... halvdelen er omhældt på 100 ml. glasflasker helt op til låget, og den anden halvdel er puttet direkte i fryseren i mulens forseglede plastflasker, så kan jeg lave en smags/dufte vurdering om nogle år...
   
 6. MisterMist

  MisterMist Active Member

  Det bliver spændende at se, hvor længe og hvordan det holder under forskellige forhold. Mine ligger i Mulens vakuumpakning. De er alle i 250 ml flasker.
  Jeg tror, at vi er i helt nyt land her. Jeg tror simpelt hen ikke, at der er nogen i verden der ved, hvordan nikotinholdig PG vil reagere på +15 års opbevaring i fryser?!
   
 7. nittaya

  nittaya Active Member

  næh...jeg kører i øjeblikket på 52 mg/ml vpg fra mulen, som har ligget i 1/2 liters flaske i fryseren ca. 3 år, resten har jeg så omhældt på 100 ml. glasflasker, og det fejler absolut ingenting, så spændende bliver det...
   

Del Denne Side