Change background image
 1. Kære gæst

  Eryger er et privat forum for folk med interesse inden for damp. Hvis du ønsker at deltage i diskutioner og få det fulde udbytte af forummet skal du oprette en brugerkonto.

  Vær opmærksom på at der kan forefindes reklamer, både i form af bannere samt i skrevet form, omhandlende ecigaretter.

  En bruger på Eryger skal minimum være 18 år og ved oprettelse af en brugerkonto accepteres dette.

  Dear guest

  Eryger is a private forum for people who share an interest in vaping. If you wish to participate in the discussions and use the forum to the full potential, you must create a user account.

  Be advised that advertisement can occur regarding ecigarettes, both as banners and in written form.

  A user must at least be 18 years old and by creating a user account, you are accepting this fact.

Dismiss Notice

Eryger anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles ikke med tredjepart.

ProVari P3 - nu med mørkt display

Discussion in 'VV/VW Mods' started by LazyBulldogge, 10 November 2016.

 1. LazyBulldogge

  LazyBulldogge Member

  Hej folkens

  Fornemmer jo at aktiviteten er lidt dalende herinde og jeg har da heller ikke selv brugt forum så meget i et godt stykke tid, men det er egentlig bare fordi alt har virket og jeg ikke rigtig havde noget at byde ind med, med mit "oldschool setup" :D
  Indtil nu.
  En af mine ProVari P3 er blevet mere og mere mørk og grynet i displayet den seneste tid, selv med brightness på max (se billede). Har prøvet de gængse ting, som at rense gevind og plus-pol, uden det hjalp.
  Har så skrevet til ProVape og de vil gerne fikse den for noget der ligner en 100-lap - problemet er så bare, at fragt til og fra USA koster 500 kr :(

  Så mit spørgsmål går på: Er der nogen i Danmark som roder med ProVari, som ved hvad de laver og er troværdige? Tvivler på jeg selv har de fornødne skills til at fikse den nemlig...

  På forhånd tak for svar.

  [​IMG]
   
 2. bassballs

  bassballs Member

  Har du prøvet at kontakte Pink Mule? de er autoriserede Provape forhandlere og klarer også Firmware opdateringer til P3, der kan ikke ske noget ved at skrive til dem, de plejer at være flinke til at svare.
   
 3. LazyBulldogge

  LazyBulldogge Member

  Skulle nok have opdateret posten... Ja, fik nemlig selv tanken om Mulen også og skrev til dem, men svaret var, at de sådan set også bare sendte videre til ProVape, så det ville være samme resultat, desværre.
  Kan være jeg ender med at tage et nostalgitrip og finde min Red Dragon ProVari Mini 2.5 frem fra skuffen og så få sendt den anden afsted. 600 kr for et 100 kroners rep virker bare så voldsomt ;)
   

Del Denne Side